Kanotpaddlings-helg

Årets födelsedagspresent från Sofia: Kanotpaddlingshelg!

I lördags morse visste jag ingenting om vad som skulle hända under helgen. Det enda jag visste var att jag skulle campa någonstans, ja det kunde vara varsomhelst! Så iväg åkte jag med Sofia och hennes pappa Sven-Bertil i bilen. Plötsligt stannade vi till utanför Johanna Y:s hus och sen visade det sig att hon minsann också skulle följa med! så in hoppade Johanna och sedan körde vidare upp till Nilstorp där Elisabet stod i regnet (!). Hon skulle alltså också med! haha ja, jag blev värsta förvånad över att ni också skulle med! jag visste fortfarande inte vart vi var på väg men började få mina aningar...

När vi var framme visade det sig alltså vara en kanotpaddlings-helg! det var jättekul, mysigt och utmanande! allt från att paddla nerför små vattenfall(okej de var bara 50 cm höga, men ändå!) till att sitta vid lägerelden och grilla banan och choklad. Johanna lärde oss hur gulsparv, domherre och gransångare låter. ett smakprov är att gulsparv låter på följande sätt: sitt-sitt-sitt-sitt-sitt-sitt-tsyy. Tack sofia för allt du fixade och tack för en superduper ball present!

Frankrike - here I come!!

Nu har jag då startat min första BLOGG! Till hösten drar jag till Frankrike på utbytesår med Internationella Programkontoret, vilket kommer bli både otroligt spännande och roligt, men också läskigt. 

SÅ, välkommen till min Ett år i Frankrike-blogg!

//Johanna


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0